Skip to content

YBL Szakmai Nap

Információk

Az Ybl Szakmai Nap, az Óbudai Egyetem, Ybl Miklós Építéstudományi Kar sikeres rendezvénye, amely a tavalyi sikert követően újra megrendezésre kerül, melyre az ország legismertebb, az építőipart meghatározó szereplőit invitáljuk meg.

A rendezvény jellege börze, ahol szakmai gyakorló helyekkel, részmunkaidős és teljes munkaidős állásokkal, bemutatókkal, előadásokkal és kiállításokkal várjuk a résztvevőket.

A rendezvény célja, hogy az egyetemi hallgatókat, a friss diplomásokat, illetve a szakközépiskolásokat összekössük az építőipar szereplőivel kötetlen környezetben.

Az elmúlt években már több mint 60 meghatározó iparági szereplő vett részt az eseményen, a kivitelezői, tervezői, lebonyolítói és gyártói oldalról. Az utolsó rendezvényünkön nagy népszerűségnek örvendett a hallgatók körében, több mint 350-en látogattak el.

Az Óbudai Egyetemhez valós csatlakozással új lehetőségek születtek, más szakmai ágazatokkal bővültünk, jó viszonyt ápolunk földmérő mérnök, gépészmérnök, villamosmérnök, környezetmérnök, mérnök informatikus hallgatókkal. Ezen rendezvényünkre őket is meginvitáljuk, hogy új kapcsolatokat építhessünk ki a szakma résztvevőivel.

Időpont: 2024. március 28. (csütörtök)
Helyszín: 1146 Budapest, Thököly út 74,


Dokumentumok

    Program registration