Skip to content

Zamárdi nyaraló

Az Óbudai Egyetem meghirdeti a kedvezményes, 2023. évi nyári üdülési lehetőséget Zamárdiban. Az üdültetésben valamennyi munkatársunk és közvetlen hozzátartozója (férj, feleség, gyermekek) részt vehet.

A Zamárdi Üdülőben 9 db szoba áll a munkatársak rendelkezésére, melyekben 2 db egyszemélyes ágy és 1 db kihúzható sofa található, így szobánként akár 4 fő elhelyezése biztosított. A kisgyermekesek számára az üdülőben gyermekágyat nem tudunk biztosítani. Minden lakóegység rendelkezik beépített gardróbszekrénnyel, ruhaszárítóval és hűtőszekrénnyel. A szobákhoz saját erkély tartozik. Az üdülési szezonban Wifi internet lesz elérhető a társalgóban

Foglalás

Fizetés módja

Online bankkártyás vagy átutalásos fizetésre van lehetőség, ennek menete:

  1. foglalásnál az Átutalás lehetőség kiválasztása
  2. a foglaló e-mail címére megküldött fizetési link megnyitása (feladó: no-reply@oenonprofit.hu) (lehet SPAM-ban is)
  3. linken található adatok kitöltése, fizetési mód kiválasztása és fizetés.

A fizetési lehetőségről a foglalást követően 1 munkanapon belül küldjük az e-mailt.

Fontos információk

  • A foglalás során az „Üzenet a szálláshelynek” mezőben szükséges feltüntetni az IFA alól mentes személyek számát (IFA info: https://hold.hu/lexikon/idegenforgalmi-ado/)
  • A szállás díját és az idegenforgalmi adót az üdülés megkezdése előtt kell kifizetni az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. részére, legkésőbb az utazást megelőző 15. napig. A befizetés elmaradása esetén a foglalást töröljük.
  • Foglalni kizárólag Óbudai Egyetemes e-mail címmel lehetséges, ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül.
  • Egy munkavállaló maximum egy turnust és 2 szobát tud foglalni a nyár folyamán.

A foglalásokkal kapcsolatban H-P 10:00 – 14:00 tudnak segíteni a +36 30 207 14 53 telefonszámon vagy az zamardi@uni-obuda.hu e-mail címen.

 

    Program registration